Pastebėjai gerą policininką? Dalyvauk akcijoje!

pagal | 2009/05/20

Policijos departamentas viešai pasigyrė, kad nuo gegužės pradžios startavusi informacinė akcija „Pastebėk gerą policininką”, įgauna vis didesnį pagreitį.

Įdomu tai, kad šia akcija žmonės raginami ne tik rašyti, bet ir siųsti pareigūnų menines nuotraukas(štai čia tai bent 🙂 Kur tų menininių fotografijų su pareigūnais gauti?), kuriose būtų atspindėtas policininkų darbas ir laisvalaikis.

Tačiau bene įdomiausia man pasirodė informacija, kad per tris akcijos savaites gauta tik 15 istorijų, kuriose žmonės pasakoja savo istorijas. Tai pasakojimai apie pareigūnų išaiškintus nusikaltimus, trumpi padėkos žodžiai už paprastą pagalbą kelyje, gėrėjimasis (norečiau pamatyti, kaip tai atrdodo :-)) pareigūno tautodailininko darbais, jaunos studentės įspūdžiai iš praktikos komisariate ir kiti nuoširdūs žmonių pastebėjimai.

Maža to, Poliicjos departamentas ir toliau aktyviai ragina žmones nepamiršti jiems padėjusių pareigūnų, papasakoti kitiems apie jų gerus poelgius, pasidalyti geromis emocijomis ir patirtimi. O ką daryti, jie yra blogų emocijų? Kur jas dėti? Kam apie tai papasakoti? Kada bus ir šioje srityje rengiama kokia nors akcija?

O štai čia galite ratsi ir visą informacija apie pačią akciją www.pastebėk.lt

Citata: Akcija „Pastebėk gerą policininką“ ragina matyti ir kalbėti ne tik apie tamsiąją, bet ir apie šviesiąją pusę. Ir ne tik apie profesionalų darbą, bet ir apie tuos lyg ir sunkiai įvertinamus dalykus: malonų elgesį, neformalų dėmesį ir rūpestį, pasiaukojimą ir pagalbą. Juk didžiausia padėka policijos pareigūnui už jo pastangas gerai dirbti – žmonių įvertinimas.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *