Naujas televizijų sezono "meniu" – tas pats A. Valinskas ir lėkštas humoras

pagal | 2009/08/27

Vakar vakare nutariau susipažinti su nauju televizijų sezonu – žiūrėjau naujas ir senas LNK ir TV3 laidas. Kol kas nieko naujo ir gero.

Nesu jokios Lietuvos politinės partijos didelis gerbėjas ar nuožmus priešas. Bet net man vakar nebuvo suprantamas motyvas, kodėl per LNK visą vakarą buvo rodomas tik A. Valinskas. Žinių laidos neaptarinėsiu. Tačiau ir laida „Kakadu”, ir „Abipus sienos”, ir „Dviračio žinios” šaipėsi, tyčiojosi ir kritikavo dabartinį Seimo pirmininką ir dar prieš porą metų buvusį šios pačios televizijos herojų. Kritika yra gerai, bet toks nuožmus puolimas jau kelia ir kai kurių įtarimų.

Kita vertus, tas pats A. Valinskas vakar buvo ir TV3 laidose. Ir jei LNK žinomos humoro laidos jau lyg ir prisijaukino savo žiūrovą, tai TV3 naujai neaiškaus formato (teigiama, kad tai infošou) laidai „TV Antis” bus sunku. Ypač kai palygini debiutą ir skelbtą savireklamą:

TV3 skelbia, kad „Laidos kūrybinė komanda pranešinės TV3 žiūrovams karščiausius įvykius iš Lietuvos ir pasaulio, kiekviename iš jų, nesvarbu, sporto ar verslo, politikos ar kultūros, ieškos ir atras juokingų spalvų. Šalia originalių siužetų, naujos laidos žiūrovų lauks ir žaibo interviu su svarbiausiais dienos žmonėmis. „

Todėl žinodamas, kad pirmas blynas dažnai gali būti prisvilęs, noriu LNK ir TV3 laidų kūrėjams palinkėti – nors gera pradžia yra pusė darbo, o iš klaidų visada galime mokytis, nepamirškite svarbiausio – pagarbos žiūrovams.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *