Kaip besikeičiantys garsenybių gyvenimai keičia televizijų laidų turinį?

pagal | 2009/12/07

Šį antradienį (gruodžio 8 d.) 10.10 val. Žinių radijo laidoje „Žiniasklaidos anatomija“ vyks diskusija apie ekonominio sunkmečio metu pasikeitusius žymių ir mažiau visuomenei žinomų žmonių likimus bei jų atspindį televizijos laidose.

Dar prieš kiek mažiau nei metus televizijų eteryje nuolat šmėžavo barngiais pirkiniais, egzotiškomis kelionėmis ir prabanga besilepinantys garsūs lietuvaičiai. Tačiau ekonominis sunkmetis prislėgė ne tik paprastus „mirtinguosius“, bet ir muzikos pasaulio ar verslo įžymybes. Vis dažniau girdime ne tik apie jų meilės intrigas ar sėkmingą karjerą, bet ir sudužusias viltis, skolas ar net tragiškus likimus.

Todėl „Žiniasklaidos anatomija“ klausia, kaip keičiasi televizijos ir jų laidos, kuriose nuolat šmėžuoja garsenybės. Kodėl dalis žinomų žmonių ir šiandien nepatenka į televizijos laidas, o savo privalumais besipuikavę, o dabar kartais ir vargstančios „žvaigždės“ vis dar nuolat lepinasi televizijų dėmesiu?

Diskusijoje dalyvauja Lietuvos televizijos laidos „Stilius“ autorė ir vedėja Violeta Baublienė, prodiuseris Saulius Bartkus, socialinio tinklo frype.lt direktorius Aras Vėberis.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *