SEB bankas, lopšinės, vaikai ir… tiesioginė rinkodara

pagal | 2010/06/07

Lopšinių radijas priklauso SEB bankui

Visai neseniai, birželio 1 dieną, šventėme tarptautinę vaikų dieną. Šį savaitgalį daugelis tėvų galėjo švęsti su vaikais ir savo dieną. Tokiomis dienomis tėvus ir vaikus galbūt galima paskatinti atrasti tai, kas kasdieniniame gyvenime gali būti ir primiršta. O aš pagalvojau apie vakarais vaikų pageidaujamas skaitytas pasakas ir lopšines, kurių dainuoti, deja, nemoku. Bet čia juk gali padėti bankas…

Jau daugiau nei 8 mėnesiusi SEB bankas yra įkūręs „Lopšinių radiją”. Praėjusių metų rugsėjo gale SEB gyvybės draudimo“ generalinė direktorė Baiginat Kamuntavičienė teigė, kad „šis projektas gimė iš pačių bendrovės darbuotojų asmeninės patirties auginant savo vaikus”. Graži idėja ir jos realizavimas.

Todėl pabandžiau ir aš užsiregistruoti šioje svetainėje, kad galėčiau vaikams parsisiųsti lopšines. Juolab, kad bankas lyg ir nieko primygtinai iš manęs neprašo. Tiesa, jau projekto aprašyme radau kai kurias nuorodas, jog tokio radijo atsiradimas – ne šiaip sau graži banko mamyčių akcija:

Interneto puslapyje pateikti ir SEB banke dirbančių mamų telefonai bei kiti duomenys. Su jomis susisiekus bus galima pasikonsultuoti investicinio gyvybės draudimo vaikams ar kitais rūpimais klausimais. Tai padaryti bus galima ne tik elektroniniu paštu ar telefonu, bet ir prie puodelio kavos – pasikvietus jas į namus.

Pabandžiau prisiregistruoti, užpildžiau nesudėtingą anketą, kurioje, deja, privaloma tvarka turėjau kai ką bankui duoti mainais – aavo asmens duomenis (telefonas, elektroninio pašto adresas ir pan.). Tikslas labai aiškus – bankas juos nori naudoti tiesioginei rinkodarai.

Lopšinės ir tiesioginė rinkodara


Štai tau ir gražios lopšinės, ir vaikai. Jei jau bankas, tai greta ir pinigai.

O lopšinės iš tiesų gražios. Gaila, kad nemoku jų taip pat gražiai dainuoti.

2 komentarai

  1. D.Radzevičius Įrašo autorius(-ė)

    Viktorai, ar tai klausimas man ar kitam kokiam asmeniui, kiuris vardu darius? Aš ne kartą esu daręs daug dalykų už svao lėšas ir nieko neprašydamas atgal. bet aš nesu verslininkas ir bankininkas. Tieiosg bankas kai kiriasi, kad daro šiaisp sau dėl mamyčių ir banko mamytės, nėra nuoširdus iki galo. Tik tiek. O lopšinės tikrai super.

    Atsakyti
  2. Viktoras

    Nemokamai net ir tarybiniais laikais nedaug kas būdavo… Kitais žodžiais, niekas netrukdo padaryti analogišką daiktą be jokių duomenų rinkimų, tik niekas (nors ir sako kad norėtų) to nedaro… Dariau ar padarysi taip kaip norėtum kad būtų už savo pinigus ir nieko neprašydamas atgal?

    Atsakyti

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *