Anot VRK, iki rinkimų į Seimą liko tik 20 dienų. Paankstino…

pagal | 2011/01/24

Vyriausioji rinkimų komisija atkėlė rinkimus į Seimą į 2011 metus. Skuba

Šiandien ieškodamas naudingos informacijos apie rinkimų kampanijas ir kandidatų veiklos viešinimą bei galimus pažeidimus užsukau į Vyriausiosios rinkimų komisijos interneto svetainę. Nugąsdino jie mane su savo „skaitliukais” – iki savivaldybių tarybų rinkimų liko 34 dienos, o iki „naujų rinkimų į Seimą” liko tik 20 dienų.

Pagalvojau, kad gal ką svarbaus praleidau ir per savaitgalį valdžia sublūdo bei paankstino Seimo rinkimus. Gal net pasileisti užsimanė. Tada nutariau, kad kolegos žurnalistai prastai dirbo – niekas apie tai viešai nepranešė net trumpiausios žinutės.

Užsimaniau patikslinti informaciją. Galvojau, kad ten bus koks „baneris”, ant kurio paspaudus galima rasti detalią informaciją apie tuos ankstyvus Seimo rinkimus. Spaudžiu. Nė velnio. Jokio „banerio”. Ir jokios detalios informacijos. Tad visai jau nusigandęs ieškau toliau žinių. Randu viršuje dar vieną aktyvią nuorodą „2011 m. nauji Seimo rinkimai”. Ir tik paspaudus ant jos pagaliau sužinau, kad „2011 m. vasario 13 d. nauji rinkimai į Lietuvos Respublikos Seimą vienmandatėje Marijampolės rinkimų apygardoje Nr. 29”. Gerai, kad bent čia jau viskas tikslu.

Tačiau ateityje norėčiau paprašyti VRK atstovų negąsdinti ir nekvailinti žmonių, o viešai skelbti tik tikslią informaciją. Jei jau rinkimai į Seimą tik Marijampolėje, taip taip ir rašykite.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *