Televizija ir pramoga. Kada bus tikros grumtynės?

pagal | 2011/03/04

Pastaruoju metu vėl gadinu šeimos vakarus -žaisdamas televizoriaus pultu „keliauju” per įvairias publicistikos „tipo”laidas. Manęs jau nebestebina vadinamųjų „žurnalistų” bandymai gainioti pašnekovus lyg karosus po tvenkinį. Net arti idiotizmo ir jokios logikos neturintys klausimai nebestebina. Laukiu tik vieno – kada prasidės štai tokio tipo laidos, kurios kaip pramoga jau ne vienerius metus klaidžioja Youtube.com.

4 komentarai

  1. Dainius Radzevičius

    Jurijau, sutinku ir dėl „padstavų”. Tai vyksta. Todėl mane domina, kaip ir kiek tai Lietuvoje bus ateityjue. Vakarykštė laida „Valanda su Rūta” – 100 procentų „padstava”. galėčiau suratsi dešimtis priežasčių ir arhumentų tam. Man tik įdomiausia, kaip jaučiasi laidos kūrėjai?

    Atsakyti
  2. Dainius Radzevičius

    Simai, kad nevaikšto 🙂 Dėl to ir gerai. Šiuo atveju žurnalistai muša savo pašnekovus. Pas mus jau įprasta, kad žmogų spaudžia į kampa, durimis bando prispausti, į duris kaišo kojas ir bando užspeitę į kampa užverst krūva klausimų.

    Atsakyti
  3. Jurijus

    Gerbiamas pirmininke, manau, čia nėra nei ką diskutuot, kad ši laida yra akivaizdi „padstava”, jai trys atseit skirtingų nuomonių pašnekovai susitaria tam tikru momentu susimušt, o paskiau visiems linksma, ir eina filmuotis drauiškai toliau. Bet tai vyksta ir Lietuvoje. Padstavos eina iš įvairių kanalų.

    Atsakyti
  4. Simas

    Pas mus juk viskas atvirkščiai vyksta… Va, pasikvieskite į laidą K. Uoką ar P. Gražulį ir pabandykite padiskutuoti apie homoseksualų teises… Tuoj pat gausit į snukį nuo „dievobaimingų” politikų… 🙂 Iš kitos pusės pažiūrėjus, tai Rūta, Kristupas ir panašaus plauko pseudožurnalistai turėtų pastoviai vaikščioti su mėlynėmis??

    Atsakyti

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *