Diskutuokime apie LRT programų ateitį. Forumas atviras

pagal | 2011/08/10

Lietuvos radijas ir televizija

Lietuvos radijo ir televizijos (LRT) Taryba kviečia visus aktyviai įsitraukti į diskusijas dėl visuomeninio transliuotojo kuriamų programų ir naujos tokių programų valstybinės strategijos. Atviras diskusijų forumas pradėjo veikti internete www.ateitieslrt.lt.

Šiame forume laukiamos nuomonės, komentarai, pasisakymai, pasiūlymai, diskusijos. Vertingiausi pasiūlymai bus plačiai aptariami, o vėliau gali būti įtraukti į programų strategiją. Forumas veiks iki šių metų spalio pabaigos. Planuojama strategiją ir gautus pasiūlymus pristatyti visuomenei specialios konferencijos metu. Vėliau bus patvirtinta galutinė strategija, kuri turėtų įsigalioti nuo 2012 metų sausio 1 dienos.

Rengdama valstybinę LRT programų strategiją, Taryba atsižvelgė į kitų šalių visuomeninių transliuotojų patirtį, prisitaikant prie naujų pokyčių žiniasklaidoje ir visuomenėje. Domėtasi Baltijos šalių patirtimi, vienu iš informacijos šaltinių tapo ir pasaulyje gerai žinomas britų visuomeninis transliuotojas BBC bei jo naujoji strategija.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *