"Snoro" kreditoriai dirba. Reiškia, vilčių atgauti pinigus dar turi

pagal | 2011/12/06

Šiandien vėl skaitinėjau nuo „Snoro” kenčiančių ar jau nukentėjusių kreditorių interneto svetainę bankokreditoriai.lt. Pagal tai, kaip ten aktyviai kuriamas turinys ir bendraujama vieni su kitais, panašu, kad vyksta intensyvus darbas. Reiškia, žmonės tikisi daugiau, nei dabar suteikiama vilčių atgauti pinigus iš šio exbanko.

Dar mane nustebino tai, kad iniciatyvinė grupė (Vaidas, Rimvydas, Andrius) mobiliaisiais telefonais pasiekiami kasdien nuo 18 val. ir net savaitgaliais. Dirba stipriai.

Na o tai, kad jie nuolat deda ir naujienas, tai jau visai kreditoriams yra patogu.

Todėl kažkaip keistas jausmas apima, kai supranti, jog Lietuvoje yra leidžiamos net tokios specializuotos žiniasklaidos priemonės, kurios realiai yra skirtos vieno banko bankrotui. Kitaip tariant, būtų galima pavadinti leidinį „Snoro” bankroto žinios”. Gaila, kad kol kas jos nekokios. Turiu omenyje žinias, o ne patį leidinį.

Beje, pagal tai, kaip intensyviai pastaruoju metu tenka bendrauti bankui SEB su buvusiais „Snoro” klientais, galima suvokti, kaip „iš dangaus” nukrito šiam bankui nauji klientai. Kažkam nelaimė, o kažkam… naujos perspektyvos. Energijos tvarmės dėsnis veikia 🙂

4 komentarai

  1. D.Radzevičius Įrašo autorius(-ė)

    Nuostabu, o kur aš pasakiua, kad negali būti? 🙂 Gal neskaitėte teksto? Aš rašiu, kad ji yra. Beje, netg parašiu, kad veikai labai interaktyviai. Skaitykite tekstą iš naujo 🙂

    Atsakyti
  2. Nuostabu

    „Lietuvoje yra leidžiamos net tokios specializuotos žiniasklaidos priemonės”…- na Jūs pavarot, gerbėmas p-ke. Jeigu leidžiama tokia žiniasklaidos priemonė kaip „Radzevičiaus blogas”, tai kodėl tokios negali būti Snoro indėlininkams?

    Atsakyti
  3. sigitas

    na pakaktu ši leidini pavadinti Komjaunimo tiesa ir viskas butu iteisinta 😉

    Atsakyti

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *