Apie mažą kainą Kalėdoms pagalvota. Maxima siūlo šventėms šnapsą

pagal | 2011/12/27

Su praėjusiomis šventėmis sveikinu visus dainius.org lankytojus. Anksčiau net bijojau įsiterpti 🙂 Šūsnys sveikinimų, reklamų ir kvietimų. O man šios šventės vis dar yra šeimos šventės. Taip ir praleidome kartu.

Tik štai televiziją netiėktai žiūrint bent keletą dienų teko nuolat matyti prekybo centrų viliotinius ir kvietimus. Bene įspūdingiausia pasirodė Maxima reklama, kuri kvietė pirkti šnapsą (degtinę) su savo firminiu šūkiu „apie mažą kainą Kalėdoms pagalvotą”. Gerai kad jie galvoja apie šventes. Tik jų galvojimas labai jau keistas. Neprisimenu, kad nuo kada nors būtų Lietuvoje įsigalėjusi tradicija šv. Kalėdas švęsti su šnapsu. Todėl šį kartą būsiu ne labai liberalus ir pasakysiu paprstai – rytiniai vaizdai Maximoje ir prie Maximos jau gruodžio 26 dienos rytą manęs ne tik neįkvėpė, bet labai nuliūdino.

O gal kitąmet Maxima greta šnapso reklamos pagalvos ir apie bambalinius, kurie religinių švenčių metu tikrai nepuošia šių švenčių.

1 komentaras

  1. :-)

    Dainiau, seimas priėmė įstatymo pataisą, kuria bambaliai bus draudžiami, kitaip sakant tara ne didesnė 1l, tai reiks maximai kažką kitką galvot..

    Atsakyti

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *