H. Vaitiekūnas apie politiką, viešus skandalus, juodajį PR ir Lietuvos perspektyvas

pagal | 2012/02/17

Šiandien ryte kalbėjausi su kolega, televizijos žurnalistu, Tarptautinės teisės ir verslo aukštosios mokyklos dėstytoju Henriku Vaitiekūnu. Jau netrukus šis pokalbis bus viešai matomas šiame dienoraštyje.

Jei norite sužinoti, ką Henrikas Vaitiekūnas mano apie šiandieninius politinius lyderius, „Snoro” skandalą, V. Adamkaus knygą, A. Valinsko ir bankininko V. Romanovo dalyvavimą politikoje, juoduosius ir kitokius viešuosius ryšius bei komercines televizijas, tuomet atsakymus rasite būtent šiame video interviu. Beje, jį galima ir paskaityti tekstiniame formate.

4 komentarai

  1. Erildas

    Dėkui už interviu. Planavau tik užmesti akį, bet net nepastebėjau, kaip prabėgo 45 minutės.

    Atsakyti
    1. D.Radzevičius Įrašo autorius(-ė)

      Man pačiam laikas pokalbio metu prabėgo greitai 😉 Nerukus padarysime spausdintą trumpesnę versiją, bet… Visada maniau, kad žurnalistai pernelyg daug gerų dalykų išmeta, manydami, kad atrinko tik geriausius ir įdomiausius momentus. Aš pats tą pastebėjau, kai reikėdavo rašyti laikraštyje pagal jų sukurtas taisykles. O čia gali įdėti visą. Kas nori, žiūri visą, kas ne – tik tai, ką nori 🙂

      Atsakyti
  2. D.Radzevičius Įrašo autorius(-ė)

    Liepa, čia įdėjau specialiai visą, nekarpytą pokalbį. Įdomu, kiek žmonių pasižiūrės, bet man atrodo, kad Henriko mintys vertos ir platesnės diskusijos.

    Atsakyti
  3. Liepa

    ačiū už interviu tiek jums, tiek H. Vaitiekūnui. Labai smagu girdėti apie tai, koks Henrikas yra dėstytojas ir apskritai jo požiūrį į mokymą bei mokymąsi. Ir tikrai – didžioji dalis dalykų, transliuojamų per lietuviškas televizijas, mane labai gąsdina…

    Atsakyti

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *