Citata: "Už brutalų elgesį su mergaite Drąsiaus Kedžio artimiesiems reikėtų skirti kalėjimą iki gyvos galvos"

Pedo/Kedofilijos istorija jau turėtų artėti prie atomazgos. Jaučiu, kad valstybinės įstaigos pagaliau turi susivokti, kad politinę jėgą kurianti minia ir mergaitės likimu žaidžiantys jos giminaičiai turėtų likti vieni patys sau. Vaiko, kaip poltiinės ar kokios kitokios kovos įrankio jiems tikrai valstybė neturėtų duoti. Ypač dar ir dėl to, kad tas vaikas turi savo mamą ir, turbūt, giminaičių, kurie nekelia sau ambicijų vaiko pagalba siekti politinės valdžios.

Todėl kai šiandien perskaičiau vaikų psichiatro Lino Slušnio komentarą, turiu pripažinti, kad net jei nebūčiau toks radikalus, visgi pritarčiau minčiai, kad už tokį negražų ir žalingą žaidimą vaiko likimu bausmės nusipelnoma.

Kadangi Vilniaus universiteto (VU) profesorius Dainius Pūras 15 min.lt irgi išsakė savo mintis apie situaciją, tai norėčiau pacituoti ir šį autoritetingą specialistą:

„Tikėtina, kad tai buvo iš anksto aptarta taktika – vaiką naudoti kaip skydą, sukelti chaosą ir klasikiniu būdu, kaip jau ne kartą buvo, viską apsukti aukštyn kojomis ir pareikšti, kad prieš vaiką buvo taikoma prievarta. Visiškai akivaizdu, kad prievartą inicijavo vaiko artimiausia aplinka su labai aiškiu tikslu – sustabdyti teisingumo vykdymą ir bandžiusius paimti vaiką apkaltinti prievartos naudojimu. Tai labai primityvūs būdai, bet šiame kontekste jie veikia.“

57 komentarai

  1. HyperBass

    Aš į partiją įstojau, tam ką ją registruotų, abejoju ar kada būsiu aktyvus narys ir apskritai politikoje. Bet esmė tame, kad procesas vyksta. Jei žmonėms kažkas nepatinka, jie kažką daro. Ir kas baisiausia – teisėtomis priemonėmis. O visokie klykavimai, kad tai grįžta į Rusiją 🙂 Hello… Nu nepatinka kažkam tas DK, ar ten kokia Romanovo buratinų partija, nu tai kas? Nubauskite juos maksimaliai kaip galite – balsuokite už tai kas Jums patinka. Man LiCs, socdemai nepatinka, konservai +/- ant nulio. Ir šiaip paėmus dabartinė situacija teisėsaugoje (VSD, prokuratūra, policija) su Rusija turi gerokai ir labai gerokai labiau bendro negu šios partijos.

    Švedų svingeris žydas Arkadijus Vinokuras? Juokaujat? Labiau neargumentuoto žmogaus paieškot sudėtinga būtų. Prilyginčiau Valatkai. Tik vienas turi 15min, o kitas ne. Nu gal dar svingeris moka gitarą laikyt ir kniaukt. O Račui – respect. Žurnalistas su stuburu. Na BNS direktorius, bet vistiek kaip ir apžvalgininkas.

    O Degutienė yra bestuburė. Gal su Snoru ir nepelnytai apliejo jų šeimą vandeniu, bet visgi tai nėra vien teigiamas herojus. Vietoj savo mėtymosi į kairę ir į dešinę, galėtų tiesiog pasakyti savo draugei E. Žopienei susivyniot meškeres ir apleisti patalpas, nes turbūt labiau š. malančios biurokratės irgi reikėtų paieško. Ponas Oberžurnaliste, jei pažiūrėsite ekspertai.eu straipsnį apie jos melą, pasižadu obaraten kol kas nebenaudot.

    Atsakyti
  2. Marius

    Nenormalu Dainiau, bet šioje byloje ir visoje istorijoje yra tikriausiai daugiau nei 100klausimų su tokia pradžia: Ar normalu, kad……

    Atsakyti
  3. Dainius Radzevičius

    žinoma, kad kandumas ar ironija turi savo priežastis. Visgi ši kartą norisi pratęsti diskusiją apie politinius dalykus. Ar normalu, kad šeimos reikalus pradeda tvarkyti prexidentai ar seimo vadovai? Turiu menyje naujausią Degutienės interviu per žinių radiją, kur ji pasakė, kad Stankūnaitė turėtų ssvo vaiką padovanoti buvusio vyro giminei.

    Atsakyti
  4. Marius

    Nėra to pykčio pas Hyperbass ir agresijos, paprasčiausiai jo toks kandus stilius panašiai kaip ir A. Račo, ar tokio Arkadijaus Vinokuro. Hyperbass, žinau, kad Vinokuras tau kaip keiksmažodis, bet gi yra pasaka apie drakoną, kai nepastebimai pats juo tampi. Nesakau, kad tu jau drakonas, ne, bet kaip partijos nariui, na biški minkščiau nes niekam tie įžeidinėjimai nepatinka, žmonės vistik jautrūs ir netgi tai kas tau kandu ir juokinga, juo gali žeisti.

    Atsakyti
  5. HyperBass

    Ponas obaratenžurnaliste, aš gi buvau minėjęs, kad esu piktas? O apie agresiją pašnekėsim, jei padabinsiu kam nors paakį kaip Smaukūnaitė kad nešioja.

    Atsakyti
  6. Hyperbass

    Simocha, skrepliuk, įsižeidei? Tai dabar pasakykite per kurią vietą būtent DK yra žingsnis į Kacapistaną? Nu balsuos žmonės, nebalsuos, už kitus balsuos – niekas gi nepadirbinėja balsavimo nei rezultatų, nei biuletenių… Demokratija bent šitoje vietoje galima sakyti veikia nepriekaištingai.
    O teisininkai dažnai yra slidūs žmogystos. Dabar nu neįvykdė tos teismo nutarties, p***diec dangus griūva. O ką tas barzdotas šamanas pasakytų apie iki šiol neįvykdytą 2009 metų neskundžiamą nutartį? Pašnekės kaip čigonė taip slidžiai, kad liksi ir be krepšio, ir be obuolių? Kaip sakant užsidėkite sėdėdamas kažkur nebe Lietuvoje kamanas su akidangčiais ir nebegadinkite oro.

    Atsakyti
  7. Marius

    Simai, pamiršai kad daltonikai yra dviejų rūšių privilegijuoti ir neturintys privilegijų.
    Su nepriviligijuotais daltonikais paprasta, gali neklausyti, o kur dėtis nuo privilegijuotų?

    Atsakyti
  8. Simas

    Mariau, sistema funkcionuoja, tačiau vienoje vietoje vienaip, kitoje – kitaip. Apie tą nihilizmą savo paskaitoje šnekėjo Kūris. Atvirai pasakius, aš jo nemėgstu, tačiau būtent šioje paskaitoje jis gan tiksliai parodė problemas. Na, ne visi mato jas, net kai parodai pirštu… O jei ir mato, tai nesuvokia ką mato… Va, tokiais atvejais aš aiškinu taip: skirtingi žmonės skirtingai suvokia spalvas. Tą pačią spalvą skirtingi žmonės apibūdina skirtingai. Tarkim, mėlyna, žalia, žalsva, elektrinė ar panašiai. Juokingiausia (tuo pačiu ir rimčiausia) dalis yra ta, kad tarp tų žmonių nėra daltonikų… Dėl tos spalvos visi pasiruošę perkąsti gerklę. O ką kalbėti apie sudėtingesnius dalykus?

    Atsakyti
  9. Marius

    Simai, na aš tikrai nebalsuosiu už šią naują partiją. Ir visiška nesąmonė, kad artėjame prie teisinio nihilizmo. Sistema funkcionuoja ir nereikia čia daryti dirbtinės katastrofos.

    Atsakyti
  10. šiaip skaitytoja

    Hyperbass,ar Jums su sveikata viskas gerai?Gal peršalote?Išsivirkite arbatos..ir skrepliai praeis..:)))

    Atsakyti
  11. Hyperbass

    Et… simocha esi tiesiog pridžiūvęs skreplys prie asfalto. Tolstame nuo teisinės valstybės ir artėjam prie Rusijos? Tu atsigauk nuo pigių narkotikų, emigrante. O už DK balsuosiu, beje ir narys esu. Problem, d-bag?

    O konstitucinių dvasių šamano pamokslą susikišk kur nesueina.

    Atsakyti
  12. Simas

    Be reikalo rašote ta tema, Dainiau. Lietuvos realybė yra tokia, kad tolstame nuo teisinės valstybės ir sparčiai artėjame prie Rusijos. Va, jau turime favoritus per ateinančius rinkimus. Galvą guldau, kad hyperpass, marius, titka ir panašūs už juos balsuos… O ta minia nėra jau tokia maža, kaip manoma…

    Dėl to kasdien džiaugiuosi, kad esu toli nuo to lietuviško teisinio nihilizmo. Čia, matyt bus į tema nuoroda – http://www.youtube.com/watch?v=LeMBD4w9cWs

    Nemanau, kad komentatoriai supras apie ką kalbama, tačiau pabandyti verta…

    Atsakyti
  13. Marius

    O aš netikiu, kad taip nuosekliai meluoti galima primokyti vaiką. Netgi suaugęs žmogus prasimeta meluodamas, o vaiką prigauti meluojant yra vieni juokai. Beje ekspertai gi nustate, kad si mergaite nelinkusi fantazuoti ir t.t.

    Šiaip kas liečia ekspertus pscihiatrus, tai čia atskira tema. Visi jie kyšininkai. Pinigų suma priklauso nuo rizikos jiems. Jeigu byla rezonansinė ir žmogus anksčiau pas pscihiatrus nesikreipė tuomet gali ir atsisakyti pinigų. Bet jeigu byla ne rzonansinė tai už pinigus nusipirksi viską.
    Nekalbu tuščiai, visi aukščiausio lygio ekspertai yra perkami ir nieko čia nepadarysi.

    Atsakyti
  14. Hyperbass

    Ot pagalvojau, vis dėl to gerai, kad ponas obaratenžurnalistas turi blogą 🙂 Nuleidžia garą, už tai ir nerašo jokių straipsnių tikroje žiniasklaidoje. Nes apie šią negražią istoriją oj koks būtumėt blogas žurnalistas…

    Atsakyti
  15. Dainius Radzevičius Įrašo autorius(-ė)

    Mariau kai buvau vaikas, gyvenau kaime pas tėvus. Bet… Daug kartų norėjau palikti namus dėl visokių vaikiškų užgaidų.

    Atsakyti
  16. Dainius Radzevičius Įrašo autorius(-ė)

    Mariau, tikiu daug kuo ir netikiu taip pat. Daug kas priklauso nuo aplinkybių. Vaikai ir fantazuoti gali, ir meluoti, ir būti primokyti. Bet jie gali ir tiesą sakyti. Todėl tokioje netipinėje situacijoje mūsų nuomonė tik ir yra nuomonė. Specialistai žino daugiau.

    Atsakyti
  17. šiaip skaitytoja

    Vaikas jau „sudegintas”.Dabar beliko klausimas ar P.Venckienė bus sudeginta ar P.Stankūnaitė?
    Palikim vaiką ramybėje.Jo nebėra.Baikit visi.
    Dabar galime kalbėti apie P.Venckienę arba P.Stankūnaite.Vaikas tegul būna ramybėje.Ačiū.

    Atsakyti
  18. Marius

    Dainiau, pats augini keturis vaikus ir tiki, kad galima vaiką išmokyti taip meluoti?

    Atsakyti
  19. Marius

    Ot visažiniai, netiki nei vienu vaiko žodžiu, bet žino už jį kas jam geriau. Iš kur tokios žinios?

    Atsakyti
  20. Marius

    Dainiau, tame ir reikalas, kad paklausti mergaitės teisme su kuo nori gyventi ir viskas aišku. Tu remiesi savo logika, o aš siūlau atsižvelgti į mergaites nuomonę, jos paklausti.
    Tau tavo logika svarbiau už mergaitės nuomonę, tavo logikas įpatinga, o mergaitės nuomonė tau niekinė.

    Atsakyti
  21. Dainius Radzevičius Įrašo autorius(-ė)

    Mariau, tai tavo nuomonė. O tu esi matęs ir tixliai žinai, ko jai reikia? Iš kur toks tikrumas? Nepretenduoju į teisuolii vardą. Bet remiuosi sava logika, specialistų nuomone ir tuo, ką matau viešumoje. O tu turi patikimesnių šaltinių? Tada gal tu ir geriau žinai. Nebandysiu ginčytis su dugiau žinančiu, nrs jėgos nelygios.

    Atsakyti
  22. HyperBass

    Tai jei Stankūnaitė būtų pakentėjus ir palikus mergaitę N. Venckienės globai toliau, tai būtų gerai išeina? Ir beje, ponas oborotenžurnaliste, kas tas – likimo valiai? Nes kaip matau šitoj situacijoje reikia susitarti net dėl visiems suprantamų dalykų apibrėžimo.

    Atsakyti
  23. Marius

    Dainiau, nusispjauti tau ant to vaiko nes jo nuomonė tau niekinė. Tu geriau žinai už jį kas jam geriau nors nesi nei matęs, rūpinesis.

    Atsakyti
  24. Dainius Radzevičius Įrašo autorius(-ė)

    mariau, net ir nemačius vaiko yra akivaizdūs jų poreikiai. Juk nemanai, kad jai reikia priešingų dalykų? Kad ją visi tampytų ir ją paliktų likimo valiai?

    Atsakyti
  25. šiaip skaitytoja

    Dainiau,galiu pasakyti,kad be šansų jokių.Vaikas jau paaukotas.Kaip jai seksis gyvenime toliau,sunku pasakyti.Bet čia labai didelė „mašina” važiuoja..LABAI.

    Atsakyti
  26. Marius

    Dainiau, nei tu esi gyvą tą vaiką matęs, o žinai ko jam reikia – briedas.

    Atsakyti
  27. Marius

    Taigi va, kad neaišku kada paskutinė serija šio įsiplieskusio serialo, tragedijos.

    Atsakyti
  28. šiaip skaitytoja

    HyperBass,suprantu,kad Jūs norite dėmesio ir įvertinimo..Taigi „griūkite” ant mergaitės..
    Būsite apkaltintas pedofilija..arba išeisite kaip DIDVYRIS.Ir purpsėti nebereikės ,nei Jums,nei man..

    Atsakyti
  29. šiaip skaitytoja

    Nesu įsitikinusi,bet kiek žinau,vaiko nuomonės yra paisoma nuo 12 metų amžiaus,jeigu pvz.vyksta tėvų skyrybos.Bet,aš ,tikrai ne už tai ,kad ji būtų atiduota motinai.Aš labai norėčiau,kad visi ją paliktų ramybėje ir teismai..ir minia žmonių šalia jos namo..Bet deja taip nebus..

    Atsakyti
  30. HyperBass

    Niekas nesiruošia verkt. Tryda matomai Tamstai, nes PURPT buvo anksčiau, PURPT ir dabar.
    Viskas savo laiku… kur man tai girdėta… a čia gi ryžos Lovatiesės ar pidero iš Apšiktos sienos retorika – tuoj bus medžiagos, tuoj kaip pistelsim, tai teisėja nueis su visais š. 🙂
    Nu tai ką? Ždioms… Gal kažką įdomesnio už Žalimą išmes šįkart…

    Atsakyti
  31. šiaip skaitytoja

    Neverk..HyperBass..neverk..Viskas bus savu laiku.Dar ir palaikyčiau P.Venskienę,bet ji irgi tesėja..Deja..
    Ir teisia visus..

    Atsakyti
  32. šiaip skaitytoja

    Gerb,Mariau.Aš nesakau,kad ten blogai.Ten tiesiog pasaka gyventi..kai negali net į normalią mokyklą eiti..mokytojai į namus ateina..,apsauga.Namai puikūs.PUIKU
    Viskas ten gerai.Be to ji pripratusi.Myli tas tetas ir babules..Norėčiau,kad Stankūnaitė ją palikų ramybėje.Ir jeigu ji tai sugebėtų padaryti,būtų puiku.Aišku,Venskienės jau nebenuraminsime.Ji „kovos” iki galo..Stankūnaitė?..gal ir spjautų į viską..bet..ji nagali.

    Atsakyti
  33. HyperBass

    Šiaip skaitytoja, o čia gerai priminėt – gal žinote KAS ir KUR ją dabar saugo? Aš nežinau, Šalaševičiūtė ir greičiausiai vaikų namų auklėtinė Žioplienė irgi nežino.

    Visi skalyjat apie abipusį prisidirbimą iki ausų. Tai papunkčiui apie N. Venckienę – savais žodžiais. Prašau.

    Atsakyti
  34. Marius

    Siaip skaitytoja, iš kur pas tave tokios žinios, kad mergaitei pas Venskienę yra blogai?

    Atsakyti
  35. šiaip skaitytoja

    Mes visi,ir labai greitai,pamiršome,kad yra ir kita nukentėjusi mergaitė..Kur ji..?Deja, ji apsaugota.
    O šia, megaite naudojasi abi pusės,nes abi yra „prisidirbusios” iki ausų.

    Atsakyti
  36. Marius

    Ir apskritai, sveiko proto pscihiatras su tokiais radikaliais pareiškimais, kaitinančiais emocinę įtampą visuomenėje yra nekompetetingas arba taip pat nori pakelti savo reitingus, pasireklamuoti šios bylos, vaiko sąskaita.

    Atsakyti
  37. Marius

    O kas liečia tuos du pscihiatrus, tai jie nėra teisminės ekspertizės ekspertai. Todėl jie tokie pat du eiliniai komentatoriai su savo nuomone ir tiek.

    Atsakyti
  38. Marius

    Dainiau, jeigu Venskienė su ta mergaite darė bizpridielą, tai kodėl mergaitė nori gyventi su Venskiene?
    Kaip ir rūpinasi Venskien ta mergaite, pas ją gyvena, o tu Dainiau kaltini, kad ji prieš mergaite daro bizpridielą. Kur čia logika ir konkrėtus faktai?

    Atsakyti
  39. HyperBass

    Ponas oboratenžurnaliste, vat teisingai pasakėte – muchi otdelno, katlety – otdelno. Dabar kada ta teisėja darė bezpridielą su ta mergaite. KUR, KADA ir KĄ KONKREČIAI. Laukiu.

    Atsakyti
  40. HyperBass

    Iš kur ištraukėt, kad kvailesni? Aš to nesakiau. Kaip tik labai gūdrūs, rupūžės. O pirmam komentare aš iš citatos ištraukiau tuos žodžius. Nes iš tikėtina tampa į visiškai akivaizdu, o po ir primityvu 🙂 Tai šitas psichiatras labai gudras matosi, viską žino, viskas čia gi aišku. Kaip įdomu… žmogus nei buvęs, nei lankęsis… 🙂
    Visa laimė, kad jis tų senelių į kalėjimą nepasodins. Tik tiek. Nors ir labai gudras. Man rodos kvailesni yra tie, kad be abejonės priima vat tokius pasisakymus už gryną pinigą. O toks neabejojantis ir neanalizuojantis žurnalistas… rašo blogus straipsnius, ar ne?

    Atsakyti
  41. Marius

    Terorizmas yra priviligijuotų prieš neturinčius privilegijų bispridielo pasekmė.
    Tai va, visa šį byla, nauja partija, teismų sprendimų nevykdymas yra Lietuvos teisėsaugos bispridielo pasekmė.

    Atsakyti
  42. Hyperbass

    Solidu dabar dėvėti pakinktus su akidangčiais, nesižvalgyti, nesinervinti ir nesibaidyti, kinkuoti galvą kiekvienam psichiatrui (nors ne kiekvienam, o autoretitingiems) ir prunkšti iš tų, kas jiems nepritaria.
    I-ga-ga.

    Atsakyti
  43. sigitas

    Mariau, nesolidu remtis „kažkokio psichiatro nuomone”, nesolidu paklusti „kažkokio teismo sprendimui”, nesolidu laikyti KET reikalavimams. Kas dar nesolidu?

    Atsakyti
  44. Marius

    Dainiau, man atrodo, kad remtis kažkokio pscihiatro nuomone yra mažių mažiausiai nesolidu.
    Beje, tokie pasisakymai tik dar labiau įkaitins emocinę įtampą žmonėse.

    Atsakyti
  45. Dainius Radzevičius Įrašo autorius(-ė)

    Titka, čia yra subjektyvus blogas. jei tikrai nepainka, jėga nė vieno nelaikau. Sėkmės pačiam linkiu bet kuriuo atveju.

    Atsakyti
  46. HyperBass

    Pan Sigitai, patvoriniai čia gal net buvo du. Taip ir nesupratau, ko ten iš savo gaunamos pašalpos nesiruošiate išlaikyti?

    Atsakyti
  47. sigitas

    Dainiau , sveikinu , ir pas tave atklydo tipinis statistinis patvorinis , t.y. Titka. O jei rimtai , visai nesiruošiu iš savo mokamų mokesčių išlaikyti iki jų labai gyvų galvų kažkokias pamazgas.

    Atsakyti
  48. Titka

    Radzeviciau kaszkaip galvojau kad tu objektyvesnis,bet kaip matau su savo interpretacijom mazai kuo skiriesi nuo Lauciaus ir Valatkos.Kur tavo Didziosiom raidem parasytas irasas apie teismo sprendimo mevykdyma sel pareiskimu Stankinaitei ir kodel tu nesipiktini kad del jo nevykdymo nenubausti kalti.Siandien Kuolys gerai paklsuse kodel mergaites byla tavo priziurimoje televizijoje komentuoja konstitucines teises ekspertas ir ne bet koks o toks kurio sprendimai EZT verdiktu pazeidzia rinkimu teise laisvai rinkti savo kandidata.Tiesa pasakius man tavo blogas pradeda smirdeti Liauciaus ir Valatkos demagogija ir puses tiesos sakymu nors laikiaus tave daugiau maziau nesalisku.Pazadu daugiau neuosty tos smarves ir nebesilankyti.

    Atsakyti
  49. HyperBass

    Viskas yra tikėtina, poto tampa VISIŠKAI AKIVAIZDU, po to primityvu…
    Abu tie veikėjai labai susiję su įstaiga, kurioje buvo laikoma ta vargšė mergaitė. Bet užtai jie ohoho kokie autoritetingi…
    Psichiatrai bet kartu ir teisėjai, bet dar gerai, kad nevykdytojai. Kažko primena TSRS laikų disidentų gydymą psichuškėse. Ta pati laikysena. Sorry, oborotenžurnaliste, tebūnie jie Tamstai bus autoritetingi specialistai.

    P.S. dabar šiek tiek įjunkite mąstymo aparatą (noriu tikėti kad lobotomijos Tamstai niekas nedarė) ir pasakykite KADA pradėjo mergaitės artimieji galvoti apie politinį judėjimą? Kai mergaitė buvo galimai seksualiai išnaudojima? Kai buvo rašomi skundai ir į juos niekas nereagavo? Kai buvo nužudyti žmonės ir dingo mergaitės tėvas? Kai mergaitės tėvas atsirado negyvas ir griuk negyvas nepatikėsiu kad mirė savo mirtimi? Kai įtariamasis Ūsas prigėrė griovyje? Kada nebuvo vykdomas NESKUNDŽIAMAS teismo sprendimas – pateikti įtarimus Stankūnaitei? O gal čia Skučienė sugalvojo partiją įkurti dar prieš tai, kai a.a. Kedys Stankūnaitę susitiko? Ir tą teisinio BRIEDO seką galima čia tęsti ir tęsti.

    Atsakyti

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *