Lietuvių tautinio tapatumo tvirtinimo ir sklaidos projektams – valstybės parama

pagal | 2012/04/03

www.lietuva.lt

Spaudos, radijo ir televizijos rėmimo fondo Taryba paskelbė kultūrinių ir šviečiamųjų spaudos, radijo ir televizijos, interneto žiniasklaidos projektų, kuriems gali būti suteikta valstybės dalinė finansinė parama 2012 metais, konkursą „Lietuvių tautinio tapatumo tvirtinimas ir sklaida“.

Konkurso tikslai:

a) Lietuvių tautinio tapatumo, lietuvybės tvirtinimas ir sklaida, įsisavinant istorinį, kultūrinį ir architektūrinį palikimą;

b) sudaryti galimybę užsienyje gyvenantiems lietuviams įsitraukti į Lietuvos valstybės, kultūros ir švietimo procesus per pasaulio lietuvių bendruomenių vietines žiniasklaidos priemones;

c) remti dvikalbius projektus Vilnijos ir Karaliaučiaus kraštuose, Baltarusijoje, Latvijoje, Lenkijoje ir kitose šalyse.

Konkurse gali dalyvauti visi viešosios informacijos rengėjai Lietuvoje ir lietuvių bendruomenių žiniasklaidos priemonės užsienyje.

Konkurso nuostatai, Tvarkos aprašas ir paraiškos forma skelbiami Fondo interneto puslapyje www.srtfondas.lt

Informacija teikiama tel.: 8-5 2314750 ir el.paštu: info@srtfondas.lt

Užpildytos nustatytos formos paraiškos priimamos iki 2012 m. balandžio 30 d. 15 val. adresu: Vokiečių g. 4/2, LT-01130 Vilnius. Siunčiant paštu galioja balandžio 30 d. spaudas.

Konkurso rezultatai skelbiami iki 2012 m. birželio 1 d.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *