Atostogos :-)

Atostogos Lietuvoje

Mielieji, nuo rytojaus savaitę atostogausiu. Su šeima, Lietuvoje, prie ežero. Tad į šią erdvę galiu ir neužsukti iki kito šeštadienio. Nors gal kurį vakarą ar rytą žvejodamas pasižiūrėsiu komentarus 🙂 Būkite mandagūs ir linksmi 🙂

11 komentarų

  1. Regina

    Taip ir galvojau – žuvis nekimba, o tavo meškerykotis išdrožtas iš karklo…negi sudarysi ant shimano ar kokio match….juk reikia baudai taupyti 🙁

    Atsakyti
  2. Regina

    Akokie žuveliokai ten tau kimba? Kokia meškerė, koks masalas…o gal ant „živco” gaudai? A žuvį pats išsivalai, ar žmoną ir vaikus vargini? Neduok dieve, jeigu ešeriai ar kokie slidūs lynai….:(

    Atsakyti
  3. Regina

    Dainiau, važiuok namo….Mums jau atsibodo tavo žvejyba
    :((

    Atsakyti
  4. Dainius Radzevičius Įrašo autorius(-ė)

    Regina, vakar kibo nelabai 🙂 Pirma diena. Uodų nėra, maistas – tobulas naminis 🙂 Vaikai laimingi 🙂 Lekiu vėl prie ežero:-)

    Atsakyti
  5. Regina

    Dainiau, atostogos….cha, cha, cha, cha, cha…Kokios ten tau atostogos, – oras atšalo, žuvis nekimba, uodai sukando…Vaikai verkia…Tik ir laukiat, kada baigsis tos kančios ir traukinys parveš namo….
    Vat aš, tai pailsėjau savaitgalį….intensyviai, per tris dienas….Buvau grupiokų susitikime po x metų…Įspūdžiai nenusakomi….Kažkada buvom jauni ir gražūs, dabar – vis dar gražūs, tik truputį mažiau jauni tačiau beprotiškai linksmi ir nekompleksuojantys…Ech, kaip gera!!!!!

    Atsakyti
  6. Regina

    Džiaugiuos, kad savaitgalis Dainiaus bloge buvo ramus – be sexo ir pavydo scenų…Tikriausiai visi išsiskirstę po atokius Lietuvos kampelius, kur internetas nepasiekia:)

    Atsakyti
  7. šiaip skaitytoja

    Taip „tėveli”,pasistengisme neprikiaulyti.Nebent jau kam labai liežuvis „užnieštėtų”.
    Todėl tikimės gauti dovanų,bent Jūsų,pagautos ir išrūkytos žuvies uodegos.Matysime kaip čia gausis.., tai,kas nesigauna.Kuo geresnių žuvies uodegų!!!

    Atsakyti

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *