Kas padeda žiniasklaidai dirbti pelningai krizės metu? Reikia mokėti dirbti

pagal | 2010/05/31

„MG Baltic Media“ 2009 metais dirbo pelningai. Sveikinu!

Naujienų portalas alfa.lt skelbia naujienų agentūros BNS informaciją apie tai, kad „koncerno „MG Baltic“ valdomas žiniasklaidos holdingas „MG Baltic Media“ pernai uždirbo 16,283 mln. litų konsoliduoto audituoto grynojo pelno”. Tai net trečdaliu daugiau nei 2008 metais. Tuomet holdingo grynasis pelnas buvo 12,216 mln. litų.

Daugeliui turbūt kyla natūralus klausimas, kaip reikia sugebėti uždirbti tiek pelno, kai didžioji dalis žiniasklaidos skundžiasi nuostoliais? Atsakymas labai paprastas – reikia dirbti daug ir visko. Nuoširdžiai džiaugiuosi, kad net ir sunkmečiu kai kam pavyksta dirbti pelningai. Norisi, kad ir kitiems taip sektųsi dirbti. Tiksliau sakant, kad ir kiti išmoktų taip dirbti.

Kaip žinia, į žiniasklaidos sektorių koncernas „MG Baltic” pradėjo investuoti 2000 metais. „MG Baltic Media“ holdingui priklauso televizijos kanalai LNK, „Liuks!” ir „Info TV“, „Alfa Media“, valdanti interneto portalą alfa.lt, žurnalų leidimu užsiimanti „UPG Baltic“ ir telekomunikacijų paslaugas teikianti „Mediafon“.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *