Žurnalistinis tyrimas apie greituosius kreditus Latvijoje. Gal verta patyrinėti ir Lietuvoje?

pagal | 2013/02/12

Vakar kolegos iš Baltijos tiriamosios žurnalistikos centro paskelbė labai įdomų tyrimą apie greituosius kreditus, kurie apraizgę ne tik Latvijos žmonių smegenis, bet ir Lietuvos. Labai tikiuosi ir norėčiau, kad ir mūsų šalyje būtų dar atidžiau žiūrima į šios srities vertelgas. Lygiai taip pat kaip ir į lombardų veiklą.

3 komentarai

  1. Atgalinis pranešimas: Žurnalistinis tyrimas apie greituosius kreditus Latvijoje. Gal verta patyrinėti ir Lietuvoje? | ww.lt - keletas įdomių blogų pasiskaitymui

  2. medus

    labai ilgas straipsnis- prisipažinsiu, nepabaigiau skaityti. tačiau neabejoju, kad nelabai kitokia situacija yra ir Lietuvoje, ir daug kur pasaulyje. O esmė, kad žmonija yra paversta vergais – labiau matomomis ar ne taip pastebimomis formomis. Man asmeniškai labai vertingas ir įdomus David Icke požiūris apie bankų, paskolų ir apskrtitai gyvuojančią finansinę sistemą, kuri iš esmės yra tik pančiai, apraizgantys „laisvą” žmogų. ar mes laisvi? ar apskritai žmogus laisvas? kam įdomu, rekomeduoju youtube pažiūrėti: „David Icke – Essential Knowledge For A Wall Street Protestor”. aiškiau situacijos apibūdinti neįmanoma 🙂 gaila, čia yra tik anglų kalba.

    Atsakyti

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *