Premjero gyvenimas užstrigo žiemą

pagal | 2009/05/11

Vargšas mūsų premjeras Andrius Kubilius. Jaučiu, kad laisvo laiko nebeturi visiškai. Net dienoraščio rašyti nebėra kada. Užstrigo jis, nabagas, su savo darbais dar žiemą ir niekaip negali atsipūsti.

Tą „užstrigimą laike” labai lengvai gali pajusti apsilankęs www.lrv.lt, kur yra nuoroda ir į premjero dienoraštį. Paskutinį kartą dar šių metų sausio 25 dieną (tiksliau vėlų vakarą – 22.32 val.) prisėdo prie www.kubilius.lt ir parašė žinutę apie „apie žiemą, nuotaikas ir sąžiningumą”.

Gamtoje pavasaris jau seniai atėjo. Tačiau nei verslui, nei bet kuriam kitam lietuviui šiuo metu tikrai ne pavasaris. Piniginėse gili ir tamsi žiema. O kaip iš jos išeiti?

Na jei bent premjeras pavasarį pamatytų, gal ledai pajudėtų? Parašytų ką nors šviesaus. Ką nors atviro ir sąžiningo. Žmogiško. O tai pamatai jo dienoraštyje parašytus žodžius „turiu vilties, kad tokie Sąžiningo Gyvenimo paktai taps kasdienybe ne tik politikoje, bet ir kitose viešo gyvenimo srityse, pvz. žiniasklaidoje”, ir galvoji – o kur ta viltis? Kur?

2 komentarai

  1. Atgalinis pranešimas: A.Kubilius: „Mes būsime tikrai veikli ir aktyvi Vyriausybė, tikra Permainų Vyriausybė”. Ar tikrai? « Dainius Radzevičius

  2. Atgalinis pranešimas: Vyriausybė socialiniuose tinkluose. Ko ji siekia? « Dainius Radzevičius

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *