Norite pabendrauti su ministru? Tai labai paprasta

pagal | 2009/07/23

Gal ir keistai atrodys šis mano pasiūlymas. Bet jis iš tiesų yra labai realus. Ir net nereikia kelti kojos iš namų. Su ministru galima pabendrauti neiškėlus kojos iš namų. Bent jau su vienu jų – teisingumo ministru Remigijum Šimašium.

Tai ir padariau šiandien. Su ministru buvo labai įdomu padiskutuoti apie vaikų lytinį auklėjimą. Tema gal ir keista, bet pats ministras ją pasiūlė. Todėl nutariau, kodėl gi nepakalbėjus. Jei kas turi norą taip pat pabendrauti su ministru šią lietingą dieną, užeikite į jo Remigijaus Šimašiaus blogą.

Čia pamatysite, kad ministras netgi siūlo padiskutuoti ir teismų tema. Jis kelia paprastą klausimą – ką daryti su teismais? Ne mažiau įdomi tema ąpie šviesią teisėkūros ateitį. Nors man tai kelia labai pesimistines nuotaikas. Ypač žiūrint į tai, kaip pastaruosius keletą mėnesių Seime priiminėjami įstatymai. Ten vis labiau įsigali buldozeriniai ir naktiniai sprendimai.

Bet apie visai tai ir kitais Jums rūpimais klausimais pakalbėkite su ministru. Man toks būdas ministrui išsakyti savo nuomonę ir pasidalinti savo mintimis bei padiskutuoti su visuomene atrodo žymiai priimtinesnis nei vis dar neseniai buvusi Kazimieros Danutės Prunskienės praktika. Pamenate, kaip ji nuolat spaudoje už pinigus gyrėsi savo darbais?

Beje, jei kas nori sužinoti, kodėl ministars pradėjo bendrauti su visuomene, tai jis pats ir paaiškina.

Teisingumo ministras Remigijus Šimašius

Pradėti rašyti blogą (arba, gal tiksliau būtų, sugrįžti prie rašymo) būnant ministro pareigose paskatino paprastas motyvas. Esu vienoje valtyje (Vyriausybėje) ne tik su mane delagavusios partijos – LRLS kolegomis, bet ir su dar trijų partijų atstovais. Neretai taip atsitinka, kad mano įsitikinimu šį laivelį reiktų vairuoti vienaip, o kitiems atrodo, kad kitaip.

O ministrui norisi palinkėti ir toliau taip betarpiškai bendrauti su žmonėmis.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *