Paramos akcija. Padėkime Kauno žurnalistams, kurių namai nukentėjo nuo vandalų

isdauzytas langas Kauno zurnalistu namuose

Šiais metais Šv. Velykos buvo paženklintos ir vandalizmo akto Kaune žurnalistų namuose – nežinomi asmenys nuniokojo kolegų daugelį metų puoselėtus ir beveik iš griuvėsių prikeltus Žurnalistų namus.

Šiuo metu Kaune žurnalistų namus išlaikantys kolegos ir taip vos galą su galu suduria, todėl visi, kurie solidarizuojasi su kolegomis ir nori juos paremti, kviečiami tai padaryti labai paparastai – pervedant norimą paramos sumą kolegoms tiesiogiai.

Taip pat galima susisiekti su LŽS Kauno apskrities skyriaus vadovu Vidu Mačiuliu ir pareikšti paramą žodžiu ar kitu priimtinu būdu. Visi reikalingi rekvizitai, kontaktai yra pateikti štai čia.

Iš anksto dėkoju tiems, kas jau šį rytą pasisiūlė padėti kolegoms. Jūsų parama labai svarbi.

LŽS KAUNO APSKRITIES SKYRIUS
Įm.kodas 193413282; a/s LT317300010002248443, Swedbank, b/k 73000

V.Putvinskio g. 48, LT- 44211, Kaunas.
Telefonas pasiteirauti 8-698-17188;
el.p. lzskaunas@gmail.com

14 komentarų

  1. šiaip skaitytoja

    Aš ,Regina,galvoju (nors ir neadekvačiai,pagal tave 😀 ),kad ieškoti vyro nereikia.Aplamai žodis „ieškoti”tinkamas,jei kažką pametei.O sutikti moteriai vyrą,ar vyrui,moterį tai yra sutverta gamtos.Nebent apsisprendei,kad nieko nenori sutikti.
    Bet jei taip neapsiprendei,tai linkiu,tau sutikti vyrą ir pagal save. 😆

    Atsakyti
  2. Regina

    ŠS, dabar jau aš pasimečiau, – ar aš ieškau vyro? 🙄 🙄 🙄 Gal tavo abstraktus mąstymas neteisingai užpildė mąstymo spragą ir tiek.

    Atsakyti
  3. Regina

    ŠS, žinau, kad negausiu 🙁 Gyvenime esu Pelenė, bet norai kaip pas Princesę ant žirnio…

    Atsakyti
  4. šiaip skaitytoja

    Reginut imk pvz. iš manęs. 😀 Ir tada tu gausi vyrą,bet pagal save.O jei tik niuzgėsi gali nagauti. 😀

    Atsakyti
  5. Regina

    Pastebėjau, kad pas ŠS ne visada adekvatus ir labai nenuoseklus mąstymas….Toksai šokinėjantis, sproginėjantis, su loginėm spragom….Net keista, kaip ji dar vyrą gavo 🙄 …Bet turbūt irgi toks pats – nurauta galva 😆

    Atsakyti
  6. *****

    Labai šaunu, Dainiau, kad pirmas atsiliepei! Nereikėjo ieškoti sąskaitų ir kodų.O tas nykias diskusijas ir moralizavimus nesinori nė skaityti. Lituaniškas kniaukimas, ir tiek, pridengiant ryžto stoką…

    Atsakyti
    1. Dainius Radzevičius Įrašo autorius(-ė)

      Ačiū, Benai, ir tau už atsiliepimą. Džiaugiuosi už kiekvieną kolegą, kuris negaišta laiko niurzgėjimui, o ima ir daro. Arba geriau nedaro visai.

      Atsakyti
  7. šiaip skaitytoja

    Dainiau,tu rašai”Jei kas nors yra nedraugiškas, tai jo bėda.”Kodėl tik jo bėda? Netgi kaltini,tą jo bėdą.O gal paremti ir „jį” reikia? Taigi jau kaip ir prievartauji,pagal save. :)Supratau,kad jeigu paremsiu tai būsiu draugiška ir tu mane priimsi į kompaniją,o jei ne,tai atia? 😆 Taip Dainiau,draudimas brangus.Ar dabar ne brangiau?.Jei sugeba išlaikyti namus,investuoja tai nors ir „mizernu”draudimu pasirūpina.o jei tik kaip vaikai žaidia,tai tegul žaidžia.Toks ir rezultatas.Rimti žmonės,nesišvaisto pinigais ir savo įsigytu turtu.Man tai kaip vaikų darželis,galima būtų paremti,bet vaikai-saugę žmonės,žurnalistai.Manau pamoką turi. 🙂 Viskas bus puiku. 😀

    Atsakyti
  8. Dainius Radzevičius Įrašo autorius(-ė)

    Tai aš ne tik pats aukojau, bet ir draugus raginu. Jei kas nors yra nedraugiškas, tai jo bėda. Neturiu noro ir pareigos jį įtikinti priešingai. O draudims, dar kartą kartoju, yra brangu ir kolegos tam neturi pinigų. Manau, kad turime teisę būti neėuolami vandalų. Beje, draudi.as ne visada padeda ir tikrai ne visada laiku. Ką jau kalbėti apie sudaužytos, bet dar veikusios senos technikos kompensavimą. Bet jei nenorute, neremkite ir taškas. Tų, kurie abejoja, net neprašau. Tekstas skirtas tiems, kas nori ir gali.

    Atsakyti
  9. šiaip skaitytoja

    Dainiau,rašai,kad tavo noras paremti asmeniškai.Tada gal taip ir reiktų daryti.Parėmei,t.y padarei gerą darbą ir pamiršai ir net ačiū neprašai. 😀 Kas domisi,kam svarbu,tai tikrai parems.Be to Draudimas čia visai,šalia. 😆 Gal jau ateičiai reiktų juo pasinaudoti.Primink tai kolegoms.Jei jau solidarizuositės,tai tikrai priimkite Draudimą į „kompaniją”.O dabar jau Dainiau labai griežtai parašei”neturiu ką su pačiu daug diskutuoti” 😉

    Atsakyti
  10. Draudimas

    Aciu Dainiau uz atsakyma,
    as zinau savo teises, bet vis tiek aciu, kad rupiniesi ir priminei.
    Pagarbiai
    Arunas

    Atsakyti
  11. Draudimas

    Nelabai suprantu, kam elgetauti, pastatai ir visas LŽS Kauno apskrities skyriaus turtas turejo buti draustas, dabar tereikia, kad draudejas padengtu patirtus nuostolius…
    Arunas

    Atsakyti
    1. Dainius Radzevičius Įrašo autorius(-ė)

      Draudime, nebuvo draustas, nes tam pinigų nėra. Ir čia nėra elgetavimas, nes kolegos patys nieko neprašo. Mano noras paremti yra asmeniškas noras. Ir visi, kurie tai daro, gali elgtis solidariai arba iš viso tuo nesidomėti. Juolab, kad kolegų veikla – ne komercinė ir neturiu ką su pačiu daug diskutuoti. Jei nenori remti – neremk ir tiek. Tavo teisė rinktis.

      Atsakyti

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *