Kas valdys Vilniaus ir Kauno dipolį? Atrodo, kad Elektrėnai

pagal | 2015/03/09

Šiandien Eelktrenu debatai18 val. Elektrėnuose vyks dviejų kandidatų į šio miesto merus vieši debatai. Juos surengusi laikraščio „Elektrėnų kronika” redakcija moderatoriaus pareigas patikėjo man. Tad su malonumu galėsiu išbandyti save ir šiame vaidmenyje 🙂

Diskusiją ypač smagu moderuoti dėl to, jog abu pretendentai į merus nėra politikos naujokai, o ir savivaldybėje iki šiol abu dirbo. Galima sakyti, vienoje komandoje. Nors vienas liberalas, o kitas socialdemokratas, bet tai kaip tik yra tas puikus pavyzdys, jog rajone politiniai dariniai ir koalicijos gali atrodyti visai kitaip nei Vilniaus Gedimino prospekte.

Dar labai įdomu, kad ši savivaldybė yra gana nauja – ji sukurta tik 2000 metais. Kita vertus, net tos  pačios savivaldybės tarybos narys Viktoras Valiušis (dar vienos konkuruojančios politinės jėgos atstovas) atvirai sako, jog abu pretendentai iki šiol dirbo ranka rankon, o juos realiai valdė toks Seimo narys Bronius Bradauskas. pacituosiu tiksliai – „Kaip kunigaikščio Bradausko statytiniai valdo Elektrėnus”.

Todėl šį vakarą, jei kas bus Elektrėnuose, kviečiu į biblioteką ir ten vyksiančius politinius debatus.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *