Tautos prisikėlimo partija formuoja naują koaliciją? (Ne)Juokinga

pagal | 2009/05/29

Šiandien žiniasklaida paskelbė, kad Tautos prisikėlimo partijos lyderis, Seimo Pirmininkas Arūnas Valinskas, penktadienį susitikęs su opozicinių Socialdemokratų ir Darbo partijų atstovais, kalbėjosi apie galimybę praplėsti valdančiąją koaliciją.

Teko klausyti ir A.Kubiliaus, ir kitų politikų komentarus. Na o kam dar buvo neaišku, kad A.Valinskas taip elgsis? Su socdemais ir darbiečiais jam kalbėtis dėl koalicijos, tai tas pats kaip vesti moterį, kurią kažkada pats vadinai paskutine kekše, netinkama net puodeliui kavos išgerti.

Galima tik priminti, kaip ir ką A.Valinskas yra sakęs apie savo atėjimą į politiką, naujus vėjus ir senųjų partijų veiklą bei jų lyderius. Po tokių kalbų normaliam žmogui sunku suprasti, kas nutiko. Akylenis gali ir plika akimi pastebėti. Bet išvada vis tiek labai paprasta. Kaip sename animaciniame filme: maištininkas žuvo, šlovė Drakonui! Tas saldus žodis valdžia.

O dabar galiu tik priminti, ką ir kaip yra pasakęs A.Valinskas apie šiandieninius jo susitikimo pašnekovus:

2009 m. vasario 2 d. LTV laidoje „Savaitė“. Kalbėdamas apie VšĮ Vilnius Europos kultūros sostinė 2009 (VEKS) veiklą jis sakė: „Iš jūsų buvo vagiama ir vagiama labai smarkiai.“ Apie G.Kirkilą jis rėžė taip: „Jūs esate mažiukas žmogiukas, bet kaip buvote didelis melagis, taip ir pasilikote.“

Vietoje moralės: negi gražu su melagiais kurti bendrą koaliciją?

2 komentarai

  1. Julius

    Pradžių pradžioj (dar prieš seimo rinkimus), Valinskas sakė: mums su TTP ir darbo partija nepakeliui, vėliau jis sakė, kad su TTP nepakeliui (darbiečių jau neliko), o dabar manau jam su visai pakeliui

    Atsakyti

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *