Lietuva.lt arba atraskite verslą Lietuvoje!

pagal | 2009/07/17
Lietuva svetinga verslui. Taip tegia www.lietuva.lt

Lietuva svetinga verslui. Taip tegia www.lietuva.lt

„Verslas miršta” – tokia šiandien pagrindinė dienraščio „Verslo žinios” tema. Maža to, rašoma, kad Lietuvos verslo sąlygų jau yra prilygintos dešimtmečius karų niokotoms Azijos ir Afrikos valstybėms. Bent jau taip tvirtinama remiantis kreditų draudimo paslaugas teikiančios „Euler Hermes” lentele ir jos D reitingo grafa. Toje grafoje be Lietuvos yra ir Afganistanas, Islandija, Latvija.

Bet Jūs galite ir netikėti nei „Verslo žiniomis”, nei jokiais tarptautiniais reitingais. Geriau ATRASKITE VERSLĄ LIETUVOJE. Štai tokiu šūkiu mus pasitinka internetinėje svetainėje www.lietuva.lt esanti rubrika „Ekonomika”.

Ši rubrika pateikta su galybe savigyros elementų užsieniečiams, kurie gal susigundys atnešti savo pinigų kapšus į Lietuvą. Ir jie nesielgs taip, kaip su pinigų maišais iš Lietuvos bėgantys Skandinavijos bankai. Nes jie neskaito jokių reitingų.

Juk lietuva.lt aiškiai rašoma, kad mūsų šalyje yra stabili politinė ir makroekonominė aplinka. Negi kas abejoja?!

Dar rašoma, kad Lietuva yra ES ir NATO narė nuo 2004 m., narystė PPO, prisijungimas prie Šengeno erdvės 2008 metais.

Jei dar kam nors maža dozė argumentų ir nori lyginti su kitoms ES šalimis, tai ir čia mes esame geriausi – ES vidaus rinkos direktyvos geriausiai perkeliamos į nacionalinę teisę tarp visų ES valstybių narių. Jau nekalbant apie tai, kad euro įsivesti mums beveik nereikia – Lietuvos valiuta susieta su euru ir padengta užsienio valiutos rezervu.

Na o dabar laikykitės. „Verslo žinios” ir šiandien, ir jau kurį laiką vis pažymi, kad daug kas „maldauja nedelsiant įsikišti Vyriausybę”. Čia kalbama apie paramą verslui. Bet ko tie žurnalistai taip bjauriai rašinėja? Jei jie paskaitytų lietuva.lt, tai sužinotų, jog mūsų šalyje yra „verslą remianti vyriausybė, kurios darbotvarkėje – fizinių asmenų pajamų ir socialinio draudimo mokesčių reformos”.

Gaila, kad nepatikslinta, kokios numatytos reformos – didinti ar mažinti mokesčius.

Taigi, jei turite laisvų pinigėlių ar jų turi Jūsų pažįstami užsieniečiai, tuomet atraskite verslą Lietuvoje!

1 komentaras

  1. Atgalinis pranešimas: Kam priklauso Lietuvos vardas? RRT « Dainius Radzevičius

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *