TPP politikai apie partiečius: "Ažuolai" valosi nuo parazitinių elementų

pagal | 2009/07/17

A. Valinsko vadovaujama partija savo tinklalapyje giriasi, kad Tautos prisikėlimo partijos Taryba ir absoliuti dauguma partijos skyrių teigia remiantys Seimo frakciją „Ąžuolas“.

Maža to, tie rėmėjai dar ir pareiškia, kad partijos bei jos rinkėjų interesus Lietuvos Parlamente atstovauja būtent ši frakcija.

Bala nematė tos partijos vidinių intrigų. Panašu, kad ji vis mažiau turi partijos požymių ir vis daugiau intrigų. Kai kurios kuriamos dirbtinai su labai aiškaiis tikslais. Bet kai tokia maža bendraminčių (?) grupelė pradeda tarpusavyje vadintis „parazitiniais elementais”, tai jau atrodo nieko bendro neturintis dalykas nei su tauta, nei su prisikėlimu. Tik su partija. Štai kaip gražiai apie savo kolegas kalba pats A. Valinskas.

“Džiaugiuosi, kad didžioji dalis partiečių palaiko šį nors ir nelengvą, bet būtiną sprendimą, padėsiantį partijai apsivalyti nuo parazitinių elementų, – teigia TPP pirmininkas Arūnas Valinskas. – Ir ateityje nebus toleruojami atskirų partijos narių bandymai privatizuoti valstybę, niekada neleisiu, kad prisidengus partijos vardu būtų atstovaujami vienos ar kitos verslo grupuotės savanaudiški interesai“.

Pasak A.Valinsko, „Ąžuolo“ frakcijos durys atvertos visiems Seimo nariams, išskyrus tris Tautos prisikėlimo frakcijos narius. Po tokių bendravimo ypatumų supranti, kad skambūs ažuolų ar kiti pavadinimai nelabai tinka. Net ir į grybų karą darosi ne taip stipriai panašu. Bet jei jau įsikūrė Ažuolo frakcija Seime, tai gali būti ir PEP grakcija (parazitinių elementų partijos frakcija). Tiesa, jai kol kas trūksta narių. Juk frakcijai reikia bent 7 narių. O PEP kol kas, anot A. Valinsko, priklauso vos 3 žmonės.

O jei ką, tai galime priminti, kad vadinamoji prisikėlėlių partija veikia vos kiek daugiau nei vienerius metus. Žinoma, tai netrukdo skirstytis į ažuolus ir parazitinius elementus vienoje partijoje. TPP – Lietuvos pramogų verslo atstovo Arūno Valinsko vadovaujama politinė partija, įkurta 2008 m. balandį. Į ją traukiami Lietuvos meno, pramogų veikėjai. Politikos apžvalgininkams kritikuojant, jog taip iš politikos daromas cirkas, Prisikėlimo partijos vadovas yra ne kartą tvirtinęs, kad esą „norime, kad jis [cirkas] kaip galima greičiau pasibaigtų“. Panašu, kad nesibaigs.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *