Svarbiausias politikų rūpestis – LRT

pagal | 2010/06/01

LRT vis labiau domina politikus. Kodėl?

Gal tai ir keista, bet Lietuvoje jau nebėra nei ekonominės krizės, nei kitų svarbesnių klausimų už Lietuvos nacionalinį radiją ir televiziją. Mane, LRT Tarybos pirmininką, tai turėtų džiuginti, nes galbūt pagaliau politikai padės išspręsti jų pačių per daugelį metų sukurtas nestabilaus LRT finansavimo problemas.

Tiems, kam atrodo mano įžvalga taip pat keista kaip ir man, siūlau pasižiūrėti į šios dienos naujienų portalo alfa.lt rubriką „Politikos ringas”. Ten net du valdančiosios daugumos atstovai premjeras Andrius Kubilius ir Gintaras Songaila išsako savo nuomones. A. Kubilius teigia, kad dėl A. Siaurusevčiaius kai kas net banką apiplėštų, o G. Songaila tikina, kad A. Siaurusevičius daro spaudimą Seimui. Dar vienas Seimo narys Rimantas Smetona tikina, jog LRT
dirba ne visuomenei o sau.

Na o pats alfa.lt rengia apklausą klausimu „ar esate patenkinti LRT valdymu?”. Ir tai tik šios keturios titulinės „Politikos ringo” temos. Ačiū alfa.lt už rūpestį nacionaliniu transliuotoju. Ir politikams ačiū. Tikiuosi gerų rezultatų.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *