Spaudos dienos šūkis: "Žiniasklaidą kuria profesionalai!"

pagal | 2011/05/07

„Žiniasklaidą kuria profesionalai!”. Tokiu šūkiu šiandien Vilniaus universiteto Žurnalistikos instituto studentai pasitiko Spaudos atgavimo, kalbos ir knygos dieną.

Ta proga buvo ne tik paskelbtas šūkis, bet ir parengti specialūs plakatai, kuriuos jaunieji žurnalistai naudojo Vilniaus senamiestyje surengtose eitynėse nuo šv. Kotrynos gatvės iki Žurnalistikos instituto kiemelio.

Šiame nufilmuotame siužete studentai aiškina, kodėl pasirinktas toks šūkis ir kiti plakatų pavadinimai.

O štai čia pati eisena, skanduotės ir praeivių reakcijos 🙂

P.S. O kas norės pamatyti „profesionaliai” besilinksminančius žurnalistikos studentus ir profesionalus, gali šiandien nuo 22 val. apsilankyti Ležudi baigiamąjį vakarą rengiančiame klube.

4 komentarai

  1. Žurnalistas

    Kodėl į viską žiūrite šitaip sunkinančiai? Viskas apgailėtina, viskas baisu, jaunimas – tragedija. Jauni žmonės – atsipalaidavę, linksminasi. Tai yra eisena, o ne laidotuvių palyda. Juk jie šventė spaudos dieną, o ne stengėsi kam nors įtikti. Aš džiaugiuosi, kad yra žmonių, kurie negalvoja, ką apie juos pagalvos kažkas, kas žiūrės vaizdo įrašą. Juk ne keikėsi ir ne gamtinių reikalų atlikti siuntinėjo ką nors.

    Atsakyti
  2. dainius radzevicius

    Atleisk, simai, jaunimui – jie turi entuziazmo. O rovokacijos kol kas dar per sunku. Tokrai jie bus kitokie po metu ar kitu. As buvau gerokai kvailesnis tokiu metu

    Atsakyti
  3. Simas

    Na, man asmeniškai tokie jaunimo žodžiai ir elgesys šiek tiek žeidžia. Iš tikro tai labai rimtas ir atsakingas dalykas, o jie, bent jau man taip atrodo, labai jau atmestinai ir naiviai žiūri į žurnalistiką. Jie net negali greitai atsakyti į provokuojančius (sakyčiau, kad gan rimtus) Dainiaus klausimus…

    Atsakyti

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *