Š. Jasikevičiaus žurnalisto duona nevilioja. Nieko nuostabaus

pagal | 2011/08/11

Po Lietuvos vyrų krepšinio draugiškų rungtynių su Rusijos rinktine rusų portalas sports.ru paskelbė, o eurobasket.lt išvertė interviu su Šarūnu Jasikevičiumi.

Klausiamas apie savo gyvenimo perspektyvas ir veiklą po krepšininko karjeros Š. Jasikevičius buvo ir atviras ir šmaikštus:

– Ar jau pagalvojate apie tai, ką darysite baigęs žaidėjo karjerą?

– Atvirai – ne. Suprantama, kad kažkaip tai bus susiję su krepšiniu, bet kol kas neturiu aiškios vizijos – ar noriu būti treneris, skautas arba dar kas nors. Bet ne žurnalistas. Dieve, tikrai ne žurnalistas!

Tai ir suprantama, juk Š. Jasikevičus turi daug asmeninės karčios patirties su žiniasklaida. Tai labiau matosi rusiškoje (išsamesnėje) interviu versijoje:

„– Вы уже задумывались над тем, что будете делать после игровой карьеры?

– Честно говоря, нет. Понятно, что буду как-то связан с баскетболом, но пока нет четкого представления, хочу ли я бы тренером, скаутом или еще кем. Но, пожалуй, не журналистом. Господи, точно не журналистом! Не подумайте, я ничего против не имею, но просто приятные беседы случаются в одном случае из десяти. В остальных же меня просто пытаются расколоть на какой-нибудь громкий заголовок.”

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *