LRT Kultūra gesins ar kaitins futbolo sirgalių aistras?

pagal | 2013/08/01

LRT atstovė ryšiams su visuomene Virginija Bunevičiūtė pranešė, kad šį vakarą UEFA Europos lygos atrankos trečiojo etapo pirmosiose rungtynėse Vilniaus „Žalgirio“ komanda kovos su Lenkijos Poznanės „Lech“ ekipa ir tiesioginė rungtynių transliacija iš Vilniaus LFF stadiono vyks per televizijos kanalą LRT Kultūra.

Rungtynes komentuos Nerijus Kesminas. Taikus žurnalistas. Todlė yra vilties, kad LRT padarė viską, jog išnakstinės pareigūnų ir sportininkų baimės dėl Lenkijos komandos sirgalių agresijos ir galimų išpuolių bus „nugesintos” kultūringa transliacija per kultūros kanalą su kultūringais Nerijaus komentarais. O tai paskaičius lrytas.lt straipsnį apie pareigūnų apgultį jau Lenkijos pasienyje baugu darėsi. Dar labaiu mus gąsdinapačios policijos informacija, kad net Lenkijos specialaus padalinio pareigūnai atvyko padėti mūsų policininkams. Policijos departamentas net pakaitino aistras paskelbdamas „pratybų” medžiagą.

Kita vertus, televizijos kanalas LRT kultūra su tiesiogine transliacija iš galimo „karšto taško” stadione gali išplėšti geriausius visų laikų reitingus šiam kanalui. Žinoma, jei varžovų ir sirgalių elgesysy bus itin karštas, o pareigūnų darbą tiesiogiai transliuos ir iš užkulisių. Būtų toks futbolo ir laidos „Farai” realybės šou.

4 komentarai

  1. Marius

    Dainiaus variantas man irgi priimtinesnis, bet Reginos šaukčiausi jei svečiai per ilgai užsibūtų mano namuose. 🙂

    Atsakyti

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *