Aukštaitijos žurnalistai jungiasi bendrai veiklai

pagal | 2014/10/24

Rolandas Meiliūnas su Antanaičiu ir Liutkuviene 2014 10 23Vakar vakare Panevėžyje įvyko steigiamasis Aukštaitijos regiono žurnalistų skyriaus susirinkimas. Artimiausiu metu šis kolegų sambūris turėtų įsilieti į Lietuvos žurnalistų sąjungos gretas ir tapti LŽS Aukštaitijos skyriumi.

Todėl nuoširdžiai džiaugiuosi, kad kolegos rado tikrų lyderių ir aktyvistų, kurie ėmėsi vadovauti šiam jų padaliniui. Vadovu išrinktas Rolandas Meiliūnas, žurnalistų valdyboje – Brigita Sabaliauskaitė, Inga Kontrimavičiūtė ir Virginija Sipavičienė. Kolegos tikisi, kad artimiausiu metu prie jų prisijungs po vieną aktyvistą iš Rokiškio, Kupiškio, Utenos, Molėtų ar Anykščių. Šiame skyriuje jau vakar išreiškė norą dalyvauti rokiškėnai.

Na o man teko didelis džiaugsmas vakar su kolega Audriumi Antanaičiu ir Rasa Liutkuviene dalyvauti smagiame pabendravime, kur jautėsi nuostabi žurnalistų solidarumo dvasia. Pokalbiai apie profesinius dalykus, apie savo gyvenimo buitį ir būtį akivaizdžiai parodė, kaip trūksta mums patiems (žurnalistams) tarpusavio bendravimo. O dabar tai galėsime ne tik kompensuoti, bet ir daryti nuolat. Nes jau sukurta ir beveik savaitę veikia Facebook grupė Aukštaitijos žurnalistai, o greitu metu startuos ir nauja interneto svetainė tokiu pačiu pavadinimu.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *