A. Valinskas nesitrauks iš posto? Kas jam iš to?

pagal | 2009/09/07

Šiandien naujienų agentūra BNS ir Delfi.lt pranešė, jog opozicinės Socialdemokratų partijos pirmininkas Algirdas Butkevičius po susitikimo su Seimo pirmininku Arūnu Valinsku sako išgirdęs, kad jis trauktis iš posto pats neketina.

Akivaizdu, kad politinėje arenoje vyksta tikra „realybės šou” drama. Ir nors rezultatai daugelio jau seniai prognozuojami, tačiau spektaklis tęsiasi. Žinoma, pagrindiniam aktoriui A. Valinskui nėra ir nebus lengva. Bet jei jau tokį vaidmenį pasirenki, tai galima vaidinti ir iki pat uždangos nuleidimo. Bet ar būtina? Ko siekia A. Valinskas? Ar tai jo asmeninė tvirta pozicija siekiant kokio nors bendro gėrio visai Lietuvai? Ar tai tėra tiesiog kvailos ambicijos? O gal tai kažkieno surežisuotas spektaklis? Gal taip norima nukreipti dėmesį nuo kitų svarbių temų? Bet kuriuo atveju netrukus bus aiškesnis vaizdas. Tada ir įvertinsime.

Lygiai taip pat naujų temų ir detalių svarstymui pateikė kitas buvęs Seimo pirmininkas Viktoras Muntianas, su kuriuo pokalbį visuomenei praėjusį šeštadienį pateikė dienraštis „Lietuvos rytas” (2009 m. rugsėjo 5 d., autorė Laima Lavaste, straipsnis „V.Muntianas: jaučiuosi lyg su peiliu nugaroje”). Žurnalistei su kraujo vėžiu kovojantis buvęs Kėdainių meras ir buvęs Seimo pirmininkas Viktoras Muntianas teigė, kad „jei galėčiau, išbraukčiau tuos metus, kai buvau politikoje“. Įdomu, ką ir po kiek laiko kalbės bei brauks iš svao gyvenimo A. Vallinskas?

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *