Įvykis, kuris nesudomino medijų. Gaila

pagal | 2011/08/10

Šiandien 12.00 val. Nacionalinėje teismų administracijoje direktoriaus patarėjas D. Kiauzaris, Tarptautinių santykių skyriaus vedėja M. Vyšniauskienė ir Informatikos skyriaus vedėjas A. Girnius turėjo susitikti su „Innovation Norway” atstovais, kurie, turėjo pasidalinti gerąja patirtimi diegiant Norvegijos teismuose garso ir vaizdo programinę įrangą. Beje, vien šios kompanijos atsiradimo istorija ir veikla verta atskiro dėmesio. Ypač Lietuvoje, kur dažnai kalbama apie inovacijas ir ypač valstybės valdymo lygmenyje.

Mano galva, tai labai svarbi naujiena (ne pats susitkimas, o jo objektas), kuri galėtų būti nušviesta ir žiniasklaidoje. Bent jau keli aspektai galėjo būti įdomūs ir žiniasklaidai:

1. Ar planuojama Lietuvoje tai daryti?
2. Kada ir kokiu būdu?
3. Kokia ta Norvegijos patirtis?

4 komentarai

  1. Marius

    Mantai,
    Rėžia ne akis ir ausis bet protą. Ir jeigu protas priėjęs ribą, tuomet privaloma jam įtikti. Tai kas priėjusiam ribą protui neįtinka sužadina NEIGIMĄ.
    Tad esmė ne gramatikoje o prote, kuris priėjo ribą ir papuolė į neigimo fazę.

    Atsakyti
  2. Mantas

    Sveiki, šio puslapio autoriau. Įdomu skaityti, bet itin rėžia akis ir ausis jūsų vartojamas klaikus skolinys – medija, medijos, medijų. Tikiu, kad šią grubią klaidą kada nors ištaisysite. Tikrai baisu skaityti įdomius straipsnius, kurie sugadinami norint įmantriai pasirodyti tarptautiniais žodžiais. Ačiū.

    Atsakyti
    1. D.Radzevičius Įrašo autorius(-ė)

      mantai, na jusu pastaba supratau. Nors zodis medijos man skamba graziau nei ziniasklaida. Atsiprasau, kad rasau be lietuvisku raidziu, bet rasau is telefono, kuriame nera lt klaviaturos

      Atsakyti

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *