LaŽaS smagiai startavo žurnalistų boulingo turnyre

pagal | 2010/11/09

Komanda LaŽaS (iš kairės): Audrius, Dainius, Tautvydas ir Šarūnas

VII Žurnalistų boulingo turnyre šiemet startavome pirma kartą ir su savo komanda LaŽaS (Šarūnas, Tautvydas, Audrius ir Dainius). Kol kas tik esame vidutiniokai, bet labai smagiai leidžiame laiką.

Smagu, kad kol kas vos du kartus (po kartą pirmame ir antrame etapuose) sužaidę boulingą nuosekliai geriname rezultatus – taškų vidurkis 126 ir 131. Žinau, kad profesionalai renka gerokai per 200, bet mes kol kas nugalime save – vis į priekį.

Todėl nuoširdžiai džiaugiuosi Tautvydo Meškonio iniciatyva rengti šį turnyrą. Puiki proga kolegoms žurnalistams po darbų pabendrauti neformaliai. Ačiū jam už tai. O mūsų komandai, tikiuosi, viskas dar ateityje 🙂

Priminsiu, kad Vilniaus boulingo klubuose “Karolinos kėgliai” (Sausio 13-osios g. 2) ir “Po Ogmia” (Verkių g. 29) jau 7-ą kartą organizuojamas boulingo turnyrą žmonėms, vienaip ar kitaip susijusiems su žiniasklaida. Anksčiau jame dalyvaudavo beveik vien tik žurnalistai, bet šiemet nuspręsta šiek tiek praplėsti dalyvių „formatą” ir jame gali dalyvauti visi, bent šiek tiek susiję su šia sritimi.

Žaidimo sistema labai paprasta. Komanda per dvi savaites turi sužaisti bent vieną kartą (kiekvienas žaidėjas žaidžia po dvi partijas) nurodytuose boulingo klubuose. Per tas dvi savaites komanda gali žaisti kiek tik nori kartų. Tačiau etapo įskaitinis rezultatas registruojamas tik vienas – geriausias rezultatas. Jis vėliau skaičiuojamas sudėjus trijų geriausių žaidėjų per dvi partijas surinktus taškus ir šią sumą padalinus iš šešių – tai yra komandos vidurkis. Merginoms + 10 papildomų taškų (tai pozityvi diskriminacija :-)).

Po kiekvieno etapo komanda, priklausomai nuo užimtos vietos, gauna taškus. Pvz., už I vietą 10 taškų, už II vietą 8 taškai, už III vietą 7 taškai ir t.t. Per visus etapus komandos surinkti taškai yra sumuojami. Aštuonios daugiausiai taškų per visus etapus surinkusios komandos pateks į finalines varžybas. Kol kas LaŽaS turi vilčių patekti ir į finalą. Svarbiausia keikvieno etapo metu surasti nors vieną dieną laiko sužaisti tas įskaitines 2 partijas. Bandysime 🙂

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *