Informaciniai procesai visuomenėje: ką turėtume žinoti?

pagal | 2011/04/13

Balandžio 14 dieną, ketvirtadienį, tarptautinė jaunimo organizacija AIESEC organizuoja konferenciją, tema „Informaciniai procesai visuomenėje: ką turėtume žinoti?”.

Apie šį renginį rašau ne tik todėl, kad sutikau pasidalinti savo mintimis apie kritišką masinėse visuomenės informavimo priemonėse pateikiamos informacijos vertinimą. Kaip skelbia patys organizatoriai, kad būtų lengviau atsispirti manipuliacijoms, išmokti panaudotiinformacijos galią savo reikmėms, būtina mokėti informacinius srautus ne tik vertinti kritiškai, bet ir juos valdyti. Aš būčiau pasakęs kitaip 🙂

Konferencijoje bus tik du pranešimai. Savo įžvalgomis dar dalinsis portalo DELFI bei žurnalo „Valstybė” apžvalgininkas, politologas Vladimiras Laučius („Laisvos minties išlikimo strategija”).

Na o jei kam tikrai įdomi medijų ateitis, galima štai ir tokią versiją pažiūrėti.

Dar galima pasižiūrėti ir šį klipą. Jis irgi į temą.

2 komentarai

  1. D.Radzevičius Įrašo autorius(-ė)

    Artūrai, radau programoje tavo pavardę… bet dabar jau patikslinau ir išbraukiau 🙂 Tikiuosi tai buvo jaunimo netyčinė klaida.

    Atsakyti
  2. Artūras Račas

    Dainiau, skelbiate žinomai neteisingą informaciją, nes apie A.Račo dalijimąsi įžvalgomis minėtoje konferencijoje man nieko nėra žinoma.

    Atsakyti

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *