Ačiū televizijoms LNK, BTV ir LRT. Už politinius debatus

pagal | 2012/10/11

Vakaroju su televizijomis. Klausau politikų. Kalbos kaip kalbos. Kai kurios aptariamos temos net neatrodo labai svarbios.

Visgi man labai įdomi jų argumentacija. Tarkime, kad ir dėl darbdavių santykių su darbuotojais, darbo kodekso liberalizavimo. Ir kai liberalai sako, kad reikia stirpių profesinių sąjungų, ima juokas 🙂

O kitos temos irgi šiaip sau. Pvz., gali būti energetika ar mokesčiai. Viskas iškalbinga. Todėl dėkoju visoms televizijoms. O ypač kolegoms. Jiems dabar ne mažiau sunkus laikas nei politikams. Netgi daugiau.

6 komentarai

  1. Remigijus Šimašius

    Lyg ir supratau Dainiaus supratimą apie štampą dėl profsąjungų ir liberalų, bet vis tiek liūdna, kad toks protingas žmogus apsiribojo štampiniu požiūriu. O gal aš ko nors nesupratau?

    Atsakyti
  2. qwerty

    Galite užrašyti į mano nuodėmių sąrašą, tačiau aš tokiems (gal išskyrus Paleckį ir Romanovą) ne tik studijoje, tačiau ir Paskutinės stiklinės vandens nepaduočiau 😛
    Labas, Regina, na nesu aš principingas 🙄
    (kartais)

    Atsakyti
  3. Regina

    Dainiau, mane neima juokas, ten kur tau juokinga…cituoju tave: „Ir kai liberalai sako, kad reikia stirpių profesinių sąjungų, ima juokas…” Tai, ar čia neatitinka pačių liberalų politinės platformos ir jie meluoja, ar tu pats, kaip vienos profesinės sąjungos atstovas, manai, kad profsąjungos tėra simuliacinė veikla, kuri, gal būt, patarnauja tai pačiai valdžiai.

    Atsakyti
  4. Regina

    Dainiau, smagu juoktis, ar ne? Bet aš dar smagiau pasijuokčiau, jeigu surinkus tokius debatininkus, kaip Buškevičius, Paleckis, Patackas,Gražulis,…Romanovas… ir tau lieptų tuos debatus pravesti… Tai, ką tu sugebėtum (daugių daugiausiai), tai išjungti mikrofoną ir iškviest apsaugininkus…Jeigu gyvenime ryžtais tokiam savęs išbandymui, – pareikalauk, kad studijoje būtų plastmasinės stiklinės, ir tos pačios tuščios.

    Atsakyti
  5. Atgalinis pranešimas: Ačiū televizijoms LNK, BTV ir LRT. Už politinius debatus | ww.lt - keletas įdomių blogų pasiskaitymui

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *