Kaip suprasti A.Zuoką?

pagal | 2009/05/06

Kaip parneša www.lrytas.lt, A.Zuokas trečiadienį (2009 05 06) po tradicinių valdančiosios koalicijos pusryčių prakalbo, „kad jei mes kreipsimės į TVF, tai būtų labai aiškus pripažinimas, kad krizės įveikimo priemonių planas patyrė visišką fiasko. Kreipimasis į TVF būtų, kaip yra pasakiusi viena kandidačių į prezidento postą, „tikros impotencijos patvirtinimas“, tačiau, kita vertus, matant biudžeto surinkimo realybę, kuri šiuo metu yra, matyt, tai tampa neišvengiama“.

Kaip suprasti? Čia kieno nuomonė? A.Zuoko ar koalicijos? Ar tai K.Glavecko benefiso apie lito devalvavimą tęsinys?

Tačiau jei jau koalicijos partneris prabyla, kad krizės įveikimo planas patyrė visišką fiasko, tai politikoje reiškia viena – prisidirbo dabartinė koalicija ir už tai turi ataskyti. Atsakomybės kaina didelė. Visa Lietuva kenčia. Tai reiškia, kad kol tauta dar nenuvertė nuo kėdžių, reikia atsiprašyti už savo patirtą fiasko ir iš naujo pasitikrinti pasitikėjimą. Ar taip bus? Kol kas nelabai tikiu. Nors norėtųsi, kad bent jau „atsiprašau” pasakytų.

tačiau labiausiai neramina kalbos dėl TVF. Arba jie tai darytų, arba baigtų leisti burbulus. Taip vedžioti visus už n osies su svao veikla negalima. Krizės metu lyderiai privalo elgtis patikimai ir užtikrintai. O jei blaškomasi po laivo denį, tuomet šansai paskęsti tik didėja. Belieka tik šaukti. Gelbėkitės kas galite patys!

3 komentarai

  1. D.Radzevičius Įrašo autorius(-ė)

    Apie tai jau seniai kalbėta. Bet tik viena sunku paaiškinti – ar čia mūsų valdančioji koalicija būtent taip mus turi paruošti šiai žiniai apie TVF paskolą?

    Atsakyti
  2. Tomas

    Į TVF paskolos bus keiptasi po prezidento rinkimų matyt. O TVF reiškia vieną – net ir sąlyginės ekonominės nepriklausomybės praradimą. TVF principas „Skolink ir dulkink”. Amen.

    Atsakyti

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *